Skip to content

DIN Assuradeuren is een serviceprovider en volmachtbedrijf. Wij zijn geen verzekeringsmaatschappij, maar de schakel tussen verzekeraars en onze assurantieadviseurs. Ons doel is om verzekeringsoplossingen te creëren voor de klanten van de met ons samenwerkende adviseurs.

DIN Assuradeuren is opgericht in 1979 onder de naam FMA Volmachtbedrijf B.V. In 2012 hebben wij onze naam veranderd in DIN Assuradeuren B.V.
Op 1 januari 2021 zijn wij samengegaan met Holland Rijnland Assuradeuren (ook bekend als HRA). Samen vormen wij onder de naam DIN Assuradeuren de sterke schakel in verzekeren!

Wij geloven in de kracht van persoonlijk advies. Daarom ondersteunen wij onze assurantieadviseurs met het uit handen nemen van administratieve werkzaamheden. Hierdoor kunnen zij zich volledig bezig houden met het ontzorgen van hun klant.

Wat is een volmachtbedrijf?

DIN Assuradeuren heeft volmachten van negen verzekeraars. Maar wat is precies een volmachtbedrijf? Een volmachtbedrijf is een professionele financiële dienstverlener, die bevoegd is om op te treden namens een verzekeraar. Deze verzekeraar heeft het bedrijf een volmacht gegeven. Wij doen bijna alles wat een verzekeraar doet. Denk hierbij aan het opmaken van polissen, het doorvoeren van wijzigingen in lopende verzekeringen en natuurlijk het behandelen van schadeclaims.

Dit levert vaak grote voordelen op voor uw klanten. Door een perfecte automatisering gekoppeld aan meer dan 25 jaar marketingkennis en ervaring levert DIN Assuradeuren net dat beetje meer! De polis(sen) gaan direct in een online klantendossier. Onze eigen schadeafdeling draagt zorg voor een snelle en deskundige afwikkeling van schades. Alles wordt direct binnen DIN Assuradeuren zelf geregeld. Dit betekent in de praktijk dat veel schades binnen enkele werkdagen al verwerkt en opgelost zijn.

Wij dragen niet het financiële risico, dit risico loopt de verzekeraar. Dat is wettelijk zo geregeld. Een volmachtbedrijf heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Kwaliteitsgarantie

DIN Assuradeuren is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA). Wij voldoen aan de normen en regels van de NVGA, waardoor de hoge kwaliteit van onze dienstverlening voor u is gewaarborgd.

Beloningsbeleid

Alle medewerkers van DIN Assuradeuren B.V. hebben een arbeidsovereenkomst met You Sure B.V.. Het beloningsbeleid van You Sure is te vinden op de website van You Sure.

DIN Assuradeuren is gevolmachtigde van

De voordelen van DIN Assuradeuren

Flexibele keuze in verzekeraar

Met 9 volmachten bieden wij toegang tot een ruim productenaanbod.

Probleemoplossend en bereikbaar

Wij denken met u mee.

Geen extra kosten

Onze service is kosteloos voor onze adviseurs.

Samenwerking

Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing voor uw klant.

Uitgebreide dienstverlening

Door gebruik te maken van moderne technologie nemen wij u werk uit handen.

Expertise & kennis

Maak gebruik van de uitgebreide kennis van ons team van acceptanten en schadebehandelaars.

Sluit u nu aan bij DIN Assuradeuren

Meld u nu aan

Direct naar

Downloads

Diverse formulieren en documenten. Snel en handig beschikbaar.

Bekijk onze downloads >

Productwijzers

De productwijzers geven informatie over diverse verzekeringen.

Alle productwijzers >

Verzekeringskaarten

Alle verzekeringskaarten direct per verzekeraar verzameld voor u.

Alle verzekeringskaarten >

Polisvoorwaarden

De voorwaarden van uw verzekeringen zijn beschikbaar via onze tool.

Zoek polisvoorwaarden >

Kwaliteitsgarantie

Lees meer over ons lidmaatschap van de NVGA.

Heeft u een klacht?

Laat uw bericht dan achter op onze klachtenpagina.