Skip to content

Vrije tijd

De bescherming van uw privacy is belangrijk voor ons. U kunt onze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent en zonder ons persoonlijke informatie te verstrekken. Als u klant bij ons wordt dan vragen wij u om gegevens. Hoe wij deze gegevens verwerken en beschermen leest u in ons privacyverklaring.

Schade is  vervelend. Gelukkig heeft u een adviseur die u helpt. Vertel uw adviseur wat er is gebeurd. Hij zal er alles aan doen om het probleem snel voor u op te lossen.

Natuurlijk willen wij graag dat u klant bij ons blijft. Wilt u toch opzeggen? Neem dan telefonisch contact op met uw adviseur of gebruik ons contactformulier. Uw adviseur zal u vragen om uw opzegging te bevestigen per e-mail. Veel verzekeringen kennen een opzegtermijn van één maand, sommige verzekeringen zijn dagelijks opzegbaar. Uw adviseur kan u precies vertellen wanneer uw verzekering opzegbaar is.

Als er fraude gepleegd wordt, gaat dit altijd ten koste van andere klanten. Dat willen wij natuurlijk zo veel mogelijk voorkomen. Wij gebruiken verschillende manieren om de waarheid te achterhalen en zo fraude op te sporen. Uiteraard houden wij ons daarbij aan de geldende wet- en regelgeving. Lees meer over ons fraudebeleid.

Bij een aantal verzekeraars is met een uitgebreide dekking uw hond of kat ook verzekerd als die mee op reis gaat. Bijvoorbeeld als u in het buitenland onverwacht naar de dierenarts moet.

Op uw polisblad staat waar u bent verzekerd. De meeste verzekeraars bieden twee mogelijkheden. Als er op uw polis Europa staat, dan bent u verzekerd in alle landen van Europa en meestal ook de landen rond de Middellandse zee. Staat er Wereld op uw polis, dan heeft u dekking in alle landen. In de polisvoorwaarden staat exact in welke landen u verzekerd bent.

Gaat u meer dan 15 dagen per jaar op vakantie en ook af en toe een weekend weg? Dan is een doorlopende reisverzekering vaak goedkoper dan een kortlopende reisverzekering. Uw adviseur kan u hier alles over vertellen en een passende offerte voor u maken.

Een verzekering is een contract tussen u en de verzekeraar. Dit contract is vastgelegd in een polisblad en polisvoorwaarden. Samen heet dit de polis. In de polis vindt u informatie over:

  • de premie
  • eigen risico’s
  • de verzekerde risico’s
  • de uitsluitingen daarop
  • uw rechten en plichten
  • de rechten en plichten van de verzekeraar

Het is een belangrijk document, dus lees het goed door. En heeft u vragen? Dan kunt u altijd terecht bij uw adviseur.

Zoek de polisvoorwaarden van uw verzekering