Skip to content

Woonhuis

De bescherming van uw privacy is belangrijk voor ons. U kunt onze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent en zonder ons persoonlijke informatie te verstrekken. Als u klant bij ons wordt dan vragen wij u om gegevens. Hoe wij deze gegevens verwerken en beschermen leest u in ons privacyverklaring.

Schade is  vervelend. Gelukkig heeft u een adviseur die u helpt. Vertel uw adviseur wat er is gebeurd. Hij zal er alles aan doen om het probleem snel voor u op te lossen.

Natuurlijk willen wij graag dat u klant bij ons blijft. Wilt u toch opzeggen? Neem dan telefonisch contact op met uw adviseur of gebruik ons contactformulier. Uw adviseur zal u vragen om uw opzegging te bevestigen per e-mail. Veel verzekeringen kennen een opzegtermijn van één maand, sommige verzekeringen zijn dagelijks opzegbaar. Uw adviseur kan u precies vertellen wanneer uw verzekering opzegbaar is.

Als er fraude gepleegd wordt, gaat dit altijd ten koste van andere klanten. Dat willen wij natuurlijk zo veel mogelijk voorkomen. Wij gebruiken verschillende manieren om de waarheid te achterhalen en zo fraude op te sporen. Uiteraard houden wij ons daarbij aan de geldende wet- en regelgeving. Lees meer over ons fraudebeleid.

Een verzekering is een contract tussen u en de verzekeraar. Dit contract is vastgelegd in een polisblad en polisvoorwaarden. Samen heet dit de polis. In de polis vindt u informatie over:

  • de premie
  • eigen risico’s
  • de verzekerde risico’s
  • de uitsluitingen daarop
  • uw rechten en plichten
  • de rechten en plichten van de verzekeraar

Het is een belangrijk document, dus lees het goed door. En heeft u vragen? Dan kunt u altijd terecht bij uw adviseur.

Zoek de polisvoorwaarden van uw verzekering

Een brandverzekering is een verzekering die dekking biedt bij brandschade. Dus op het moment dat er brandschade ontstaat aan uw woning, biedt deze verzekering dekking. Hierbij kan er de keuze gemaakt worden tussen een brandverzekering met dekking voor schade aan de woning zelf en/of een brandverzekering voor schade aan de inboedel.

Ieder jaar passen wij het verzekerd bedrag van uw woonhuisverzekering aan op basis van een waarde-index. De verzekerde waarde volgt daarmee de aanpassing van het prijspeil van de bouw in Nederland.

 

Ja, als u met het berekenen van de herbouwwaarde rekening houdt met de herbouwwaarde van de bijgebouwen, zijn ze meeverzekerd.

U verzekert de woning tegen de herbouwwaarde: het bedrag dat na een schade nodig is om de woning op de dezelfde plaats en gelijkwaardig naar constructie en indeling te herbouwen.