Skip to content

Uw post digitaal of op papier?

Samen met uw adviseur zijn wij voortdurend op zoek naar mogelijkheden om onze dienstverlening voor u te verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat u uw post ontvangt op de manier die u wilt. Digitaal of op papier, u bepaalt het zelf. Dit doen wij samen met Postex, een innovatief bedrijf dat deze dienstverlening al jaren aanbiedt.

Wat is er veranderd?

De correspondentie die u van ons heeft gekregen is voorzien van een voorblad dat u kunt herkennen aan het logo van uw adviseur. Op dit voorblad staat een unieke code. Voer deze code hieronder in en druk op de knop document bekijken. In de digitale omgeving kunt u uw post bekijken en uw factuur betalen. Wilt u uw post in het vervolg helemaal digitaal ontvangen? Wijzig dan uw ontvangstvoorkeur. Het eerstvolgende bericht ontvangt u dan zoals u wilt: digitaal!

Betrouwbaar en veilig

Het ontvangen van berichten via Postex is betrouwbaar en veilig. Postex hanteert strikte privacyvoorwaarden en zal uw gegevens zorgvuldig behandelen. Meer informatie over Postex vindt u hier. Twijfelt u aan de echtheid van de poststukken of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met uw adviseur.