Skip to content

DIN Assuradeuren is een serviceprovider en volmachtbedrijf

Juist in deze tijd van digitale communicatie geloven wij in de kracht van persoonlijk advies. Daarom ondersteunen wij u met moderne technologie, zodat u zich kunt bezighouden met het ontzorgen van uw klant. DIN Assuradeuren werkt met een groeiend team van ervaren acceptanten en schadebehandelaars dat voor u klaar staat. Wij hechten aan een persoonlijke benadering. U kunt gebruik maken van alle kennis en ervaring van onze medewerkers. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing voor uw klant, direct en persoonlijk.

Verzekeringen worden ondergebracht in één van onze volmachten. Wij bieden totaalpakketten voor uw particuliere relaties. Maar ook voor uw zakelijke relaties kunt u prima bij ons terecht. DIN heeft alleen volmachten voor schadeverzekeringen. Via ons extranet is het mogelijk om 24/7 offertes te maken in uw huisstijl en verzekeringen aan te vragen. En door gebruik te maken van moderne automatisering zijn wij in staat om verzekeringen automatisch in uw administratie te verwerken.

Voor het verzekeren van complexe risico’s werken wij samen met twee beursmakelaars die, net als DIN, deel uitmaken van de You Sure Groep:

Mocht u geïnteresseerd zijn in samenwerking met DSV of Driessen, neem dan gerust contact met ons op.

DIN heeft geen volmachten meer voor het verzekeren van verzuim- en andere inkomensverzekeringen. Mocht u behoefte hebben aan een oplossing voor uw verzuimportefeuille, dan brengen wij u met plezier in contact met onze partners VSZ Assuradeuren of Felison Assuradeuren.

Deze adviseurs gingen u voor

De voordelen van DIN Assuradeuren

Flexibele keuze in verzekeraar

Met 9 volmachten bieden wij toegang tot een ruim productenaanbod.

Probleemoplossend en bereikbaar

Wij denken met u mee.

Geen extra kosten

Onze service is kosteloos voor onze adviseurs.

Samenwerking

Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing voor uw klant.

Uitgebreide dienstverlening

Door gebruik te maken van moderne technologie nemen wij u werk uit handen.

Expertise & kennis

Maak gebruik van de uitgebreide kennis van ons team van acceptanten en schadebehandelaars.

Sluit u nu aan bij DIN

Meld me aan

Onze offertetools

PARTICULIERE VERZEKERINGEN OFFREREN

Via adviseur.holland-rijnland.nl heeft u eenvoudig en overzichtelijk inzage in de persoonlijke gegevens van uw relaties en u kunt de verzekeringen van uw relaties bekijken. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om nieuwe verzekeringen te offreren en aan te vragen of wijzigingen op lopende verzekeringen aan ons door te geven. Heeft u vragen over het gebruik van adviseur.holland-rijnland.nl, of wilt u een demo? Neem dan gerust contact met ons op.

Direct inloggen >

OFFERTE ZAKELIJKE VERZEKERINGEN AANVRAGEN

Wilt u een offerte voor één of meer zakelijke verzekeringen aanvragen voor uw klant? Maak gebruik van ons offerte aanvraagformulier. Wilt u alleen een premie-indicatie? Bel dan met één van onze acceptanten via 085 489 61 99 of stuur een e-mail naar info@dinassuradeuren.nl.

Offerte aanvragen >

Direct naar

Downloads

Diverse formulieren en documenten voor u. Snel en handig beschikbaar.

Bekijk onze downloads >

Productwijzers

De productwijzers geven informatie over diverse verzekeringen.

Alle productwijzers >

Verzekeringskaarten

Alle verzekeringskaarten direct per verzekeraar voor u verzameld.

Alle verzekeringskaarten >

Polisvoorwaarden

De voorwaarden van uw verzekeringen zijn beschikbaar via onze tool.

Zoek polisvoorwaarden >